right menu
Trainers gezocht

We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde trainers om op maandag en/of woensdag op regelmatige basis training te geven aan jeugdatleten van 7 tot 16 jaar.

Heb je interesse ?
Laat het ons weten via info@acbree.be.

Clubkledij


Webshop JAKO

Sponsors
Welkom

Op de website van Bree AC

Word lid van AC Bree!

13/10/2020

Kom en sport samen met je familie en vrienden bij een van de gezelligste sportclubs van Limburg!

Waarom kiezen voor atletiek? Heel simpel: het is een van de goedkoopste en leukste sporten die je kan doen! Het enige dat je nodig hebt zijn een paar (iet wat degelijke) loopschoenen, je leukste sport-outfit - eventueel een regenjas - en klaar!

Hoeveel kost het precies? Ons lidgeld is ook redelijk democratisch: Nieuwe leden kunnen voor 135€ voor het eerste jaar (75€ per jaar voor kinderen geboren in 2015 of 2016) bij AC Bree deelnemen aan zeker 3 trainingen (van 1 uur) per week! Ongeacht leeftijd of niveau (vanaf geboortejaar 2016). Reeds bestaande leden betalen slechts 115€ per jaar (75€ per jaar voor kinderen geboren in 2015 of 2016 voor het seizoen 2020-2021). En als je graag wil deelnemen aan wedstrijden, krijg je er de begeleiding er gratis bij.
N.B.: Om deel te nemen aan wedstrijden van AC Bree hoef je niet te betalen, voor andere wedstrijden is hier wel een kleine kost aan verbonden, dat schommelt tussen 2€ en 5€, afhankelijk van het type wedstrijd

Zeker ook te vermelden waard: in de huidige corona-tijden is het maar beter dat je aan het bewegen blijft om je immuunsysteem te versterken. In zaal sporten is het wat moeilijker tegenwoordig, dus atletiek is hier zeker een geweldig alternatief!


Lijkt het je leuk om eens te komen proberen? Kom gerust! Nieuwe leden krijgen 3 probeertrainingen om eens te proeven van de gemakkelijkste en leukste sport ter wereld: ATLETIEK!

Word lid via ons digitaal formulier of klik op de grote groene knop bovenaan deze pagina voor meer informatie.

Tot binnenkort aan de piste in Bree!